Éta parantos ngamalkeun usaha sapertos sapatu welt Goodyear, sapatu semén, sapatu suntik,
sapatu olahraga nanjak kasual, sapatu militér, sapatu Oxford kasual, jsb.
PANUNGGAL KUALITAS TINGGI

Produk unggulan

Éta parantos ngamalkeun usaha sapertos sapatu welt Goodyear, sapatu semén, sapatu suntik,
sapatu olahraga nanjak kasual, sapatu militér, sapatu Oxford kasual, jsb.
PANUNGGAL KUALITAS TINGGI
—SHANGJULI INTERNASIONAL—

Naha Pilih Kami?

  • Profesional Lisénsi

  • Kualitas damel

  • Jaminan kapuasan

  • Palayanan diandelkeun

  • Perkiraan Gratis

  • Tianjin Shangjuli International Trade Co., Ltd.

Profil Perusahaan

PERDAGANGAN INTERNASIONAL SHANGJULI mangrupikeun pilihan anu pas

Tinjin YaoShun Footwear Co., Ltd. anu didirikeun taun 1998 Maret, tempatna di No. 8 KaiMing Road, Baodi Economic Development Zone, Baodi District, TianJin, Cina. Anjeunna ngaliput lahan seluas 50 hektar, luas konstruksi 19789 méter pasagi. Anjeunna gaduh modal anu kadaptar 16,000,000 yuan, aset tetep 350,000,000 yuan. Sajauh ieu, anjeunna gaduh 465 kader sareng padamel, kalebet staf manajemén 70 jalmi, 395 padamel terampil. Perusahaan urang gaduh 3 garis produksi sareng 6 bengkel, produksi sadidinten nyaéta 3000 pasang sapatu, produksi taunan 1,5 juta pasang sapatu, penjualan taunan langkung ti 300 juta.