Profil Perusahaan

abou-us-bg
Technology department1

Profil Perusahaan

 

TIANJIN SHANGJULI INTERNATIONAL TRADE CO., LTDdidirikeun taun 1999, urang gaduh Pabrik nyalira di Propinsi Shandong, Kota Tianjin, Propinsi Zhejiang, Propinsi Hebei; impor alat-alat canggih sareng téknologi pikeun ngahasilkeun jinis sapatu, bata, lantai kai padet sareng sajabina. Saatos sababaraha taun inovasi hese sareng prakték, perusahaan kami parantos ngawangun sakumpulan sistem produksi, manajemén sareng kabijakan pamariksaan. Kami gaduh pamekaran sareng tim uji kualitas nyalira pikeun mastikeun kualitasna:

Produk utama kami kalebet sapatu kaamanan, sapatu militér, sapatu olahraga, bata beureum, bata seuneu réfraktif. Ampir rébuan jinisna.

 

Kana kualitas luhur sareng harga kalapa, produk kami dijual di dalam negeri sareng diékspor ka Chili, Itay, Inggris, Polandia, Spanyol, Perancis, Jérman, Czek, Rusia, Amérika, Jepang, Singapura, jsb.

Kami gaduh dalapan lini produksi pikeun sapatu: garis semén, garis suntikan PU, jalur weléh Goodyear; Aya 3 pabrik bata sareng lantai kai padet di Shandong Hebei sareng Tianjin. Pabrik kualitas sareng produk anu cukup pikeun konsumén pikeun milih sareng mariksa.

Dina raraga mastikeun kualitas produk sareng minuhan kabutuhan pelanggan urang ngalakukeun laporan uji bijil CE, bijil sistem ISO9001 sareng sajabina; Kami ogé ngagaduhan departemén uji coba nyalira pikeun nguji produk upami éta cocog sareng sarat konsumén. naon anu urang lakukeun anu meunang kapercayaan ti nasabah.

Pabrik urang gigireun Beijing, éta gampang pikeun ngajemput palanggan ti ditu; Ayeuna urang gaduh 1500 jalma; jurusan mekarkeun aya 100; kualitas angkatna aya 80 urang; anu jualan angkat aya 50; Urang tiasa ngembangkeun seueur desain énggal unggal taun saatos pasar sareng kabutuhan pelanggan;

Perusahaan urang bakal ngiringan pameran kanton, CIFF, SNIEC, Unggal taun; urang nyandak sapatu desain anyar kami sareng bata ka pameran; wilujeng sumping pikeun parios produk kami dina pameran. Miharep kasempetan pikeun ngalakukeun bisnis babarengan sareng ngabantosan anjeun pikeun langkung saé, hatur nuhun.

factory1
factory4
factory2
factory5
factory3
factory8