Sapatu kaamanan ngaran mérek gaya custom kalayan baja

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Shandong, Cina
Ngaran mérek:
OEM
Jumlah modél:
L8248
Jenis kelamin:
Unisex
Bahan Luhur:
Kulit Asli
Bahan luar:
Karét
Fitur:
Insulatif
Gaya:
low cut
Luhur:
Kulit Nubuck
Linging:
BK bolong / Kulit suede
Toe kaamanan:
Toe komposit
Warna:
pilihan
Ukuran:
UÉ 36-47
Standar:
SBP
Aplikasi:
Industri Baja
Sertifikasi:
CE / SB / SBP / S1 / S1P / S2 / S3
Logo:
Narima Logo anu Disaluyukeun
Jenis:
Sapatu Kasalametan

 

Sapatu kaamanan ngaran mérek gaya custom kalayan baja

Panjelasan Produk
 Jenis  Sapatu Kasalametan
 Ngaran mérek  OEM atanapi Longyue
 Modél No.  L8248
 Standar  CE EN 20345: 2011
 Fitur  Toe Steel
 Luhur  Kulit Asli
 Hiji-hijina  Karét
 Ngabérésan  BK bolong / bolong hawa
 Socét  Socét Logam
 Basa  Nylon lawon Gusset
 Insole  Nyaman EVA
 Ukuranna  UÉ 36-47
 Fungsi  Anti-tusukan, Anti slip, Anti statis

Standar CE EN ISO20234
Standar Fitur
SB Sarat kaamanan dasar tina standar ENISO 20345
SBP SB + Bukti puncture
S1 SB + Wilayah korsi tertutup + antistatik + nyerep énergi
S1P S1 + résistansi penetrasi
S2 S1 + penetrasi cai sareng nyerep cai
S3 S2 + Résistansi Penetrasi + Outsét cleated
Aplikasi Produk

 

Produk Patali

 

Émbaran parusahaan

 

Bungkusan

 

FAQ

 

Q1. Naha anjeun pabrik atanapi pabrik dagang?
A: Kami panyadia pabrik. Pabrik urang ayana di Propinsi Shandong. Wilujeng sumping didatangan kami.

Q2. Dupi abdi tiasa naroskeun hiji pasangan sampel sateuacan mesen tempat?
A: Sumuhun. Urang tiasa ngirim anjeun hiji pasangan sampel gratis salaku cek kualitas anjeun, tapi pelanggan kedah mayar biaya kurir ku nyalira, sapertos DHL, TNT, Fedex, EMS jsb

Q3. Naha anjeun tiasa ngadamel logo kami dina sapatu anjeun?
A: Leres, kami nampi ngalakukeun bisnis OEM. Punten kirimkeun kami desain logo anjeun, desainer kami bakal ngembangkeun logo anjeun dina urutan sapatu anjeun sacara profesional.

Q4. Naha anjeun ngagaduhan sertipikat CE, urang peryogi pikeun mersihan adat?
A: Leres, produk kami tiasa minuhan standar CE, sareng kami ngagaduhan hubungan kerjasama sareng laboratorium internasional anu sanés, kalebet interteck ti Inggris, CTC ti Perancis SABS ti Afrika Kidul jsb.

Q5: Naon waktos jaminan kualitas?
A: sapatu kaamanan sytle ieu ditawarkeun jaminan kualitas 6 bulan saatos pengiriman. Upami sapatu rusak dina 6 bulan, mangga ngahubungan kami, kami bakal ngimbangan anjeun sapatu énggal tanpa pamayaran.

 

Q6. Wat nyaéta istilah pamayaran anjeun, kumaha urang tiasa mayar anjeun?
A: Perusahaan kami tiasa nampi pembayaran T / T, sareng L / C. Upami anjeun ngagaduhan sarat pamayaran anu sanés, punten angkat pijet atanapi langsung kontak salesman online kami.

 

Taros Kami

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami