seuneu Bata Tembok Antik Bata Tembok Veneer bata beureum poék lawas

Pedaran pondok:

Bata seuneu mangrupikeun blok bahan keramik réfraktif anu dianggo dina tungku, tungku sareng kotak seuneu.
Éta utamina diwangun pikeun nolak hawa anu kaleuleuwihi, biasana kedah ngirangan konduktivitas termal pikeun épisiénsi kakuatan anu langkung luhur.
Bata seuneu tiasa ngajaga panas teuing tanpa lebur atanapi fusi, biasana diwangun ku silikon dioksida sareng aluminium oksida.
Prosés aub dina manufaktur of firebricks dina suhu luhur ka attain hasil dieusian.
Ilaharna, bata seuneu anu padet dianggo nganggo tekanan mékanis, kimia, atanapi termal anu kaleuleuwihan sapertos gesekan, kai, atanapi lebu dina jero tungku anu didamel tina kai pikeun difusi suhu luhur.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Piece / Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Garansi 1 TAUN Palayanan saatos dijual: Dukungan Téknis Online
    Cap Solusi Proyék… total solusi pikeun proyék-proyék Aplikasi: Hotel, Villa, Apartemen, Gedong Kantor, Rumah Sakit, Sekolah, Mal,
    Tempat Asalna: Tianjin, Cina
    Ukuran: 23X11X6.5CM
    Jenis Bata liat
    Fungsi: Bata Résistansi Asam, Kembang Api
    Fitur: Bates Angle, Bata Ipis
    Téhnik: Sinter    

    Bungkusan & Pangiriman
    Unit Ngajual: Item tunggal
    Ukuran rangkep tunggal: 23X11X6.5 cm
    Beurat kotor tunggal: 2.500 kg
    Jenis Paket: palastik sareng palét kai

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer1

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 2

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 3

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 4

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 5

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 6

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 7

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 8

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 9

    Spésifikasi

    Kami ngajual langkung ti 3 juta bata anu dicandak unggal taun, kami parantos nganggo sagala élmu kami pikeun nyayogikeun anjeun rupa-rupa bata anu anyar anu dicandak deui. Sadaya bata urang ngagaduhan tampilan anu ageman sareng cuaca anu ngalengkepan desain kontemporer anu paling canggih, batu bata liat murah pisan sabab didaur deui sakumaha anjeun tiasa anggo paving atanapi borongan atanapi pikeun hiasan témbok hiasan luar.

    Pakét & Pangiriman
    Waktos pangiriman: Dina 7 dinten saatos nampi artos, gumantung kana jumlahna.
    Rincian bungkusan: Kotak sareng palét kai
    Palabuhan: Cina

    FAQ
    Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar, produk kami mangrupikeun barang berkualitas tinggi dina stok, janten kami ngicalna dina harga anu murah. Punten yakin yén aranjeunna mangrupikeun bata anu paling hadé dipecat tina tungku bata. Éta asalna dipaké pikeun ngawangun villa, tapi ayeuna aranjeunna kedah dijual kalayan harga anu murah kusabab relokasi. Lamun meuli barang ieu, anjeun bakal manggihan anu sipatna patut deui.

     









  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami