Bata seuneu

  • fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer

    seuneu Bata Tembok Antik Bata Tembok Veneer

    Jaminan 1 TAUNAN Saatos Jualan: Daptar Téknis Proyék Dukungan Solusi Cap… total solusi pikeun proyék-proyék Aplikasi: Hotel, Apartemen, Gedong Kantor, Rumah Sakit, Sekolah, Mal, Wareho Tempat Asalna: Shandong, Cina Ukuran: 23X11X6.5 Fungsi: Asam Bata Résistansi, Fitur Firebricks: Téhnik Bata Angle: Paket Sinter & Unit Jual Pangiriman: Item tunggal Ukuran paket tunggal: 23X11X6.5 cm beurat kotor Tunggal: 2,500 kg Jenis Paket: plastik sareng kai ...
  • fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer old dark red brick

    seuneu Bata Tembok Antik Bata Tembok Veneer bata beureum poék lawas

    Bata seuneu mangrupikeun blok bahan keramik réfraktif anu dianggo dina tungku, tungku sareng kotak seuneu.
    Éta utamina diwangun pikeun nolak hawa anu kaleuleuwihi, biasana kedah ngirangan konduktivitas termal pikeun épisiénsi kakuatan anu langkung luhur.
    Bata seuneu tiasa ngajaga panas teuing tanpa lebur atanapi fusi, biasana diwangun ku silikon dioksida sareng aluminium oksida.
    Prosés anu kalibet dina pembuatan seuneu dina suhu luhur pikeun ngahontal hasil anu ditangtoskeun.
    Ilaharna, bata seuneu anu padet dianggo nganggo tekanan mékanis, kimia, atanapi termal anu kaleuleuwihan sapertos gesekan, kai, atanapi lebu dina jero tungku anu didamel tina kai pikeun difusi suhu luhur.