Tembok Bata Beureum Antik Bata Tembok Veneer bata beureum poek lawas

Pedaran pondok:

Bata Purbakala Imitasi biasana disebut Genténg Glazed, anu idiosomna tiasa janten porselen, éta sacara umum. Tapi ogé tembikar sareng cermics. Rupa genténg gilap biasana nyaéta lapisan sub-cahaya, Sareng nada na sok konéng, kopi, hideung-beureum, ashen, kulawu sareng kulawu hideung.
Bata Archaize nyaéta glaze biasana nujul kana bata, awakna tiasa dicandak, éta mainstream, Ogé, Shi stoneware sareng Shi kualitatif, Masihan prioritas sareng lemes lemes, kriteria Tonal kalayan konéng, coklat, oker beureum, jst. kana hideung sareng kulawu.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Garansi Langkung ti 5 taun Palayanan saatos dijual: Dukungan Téknis Online
    Cap Solusi Proyék… total solusi pikeun proyék-proyék Aplikasi: Hotel, Villa, Apartemen, Gedong Kantor, Rumah Sakit, Sakola, Mal, Olahraga
    Tempat Asalna: Shandong, Cina
    Jumlah modél: DSC0902
    Jenis: Bata liat Ukuran: 24X11X5.5CM
    Fungsi Bata Résistansi Asam, Kembang Api Fitur: Bates Angle, Bata Ipis
    Téhnik: Sinter

    Bungkusan & Pangiriman

    Unit Ngajual: Item tunggal
    Ukuran rangkep tunggal: 24X11X5.3 cm
    Beurat kotor tunggal: 1.000 kg
    Jenis Paket: Kotak sareng palét kai

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer1

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 2

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 3

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 4

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 5

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 6

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 7

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 8

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 9

    Spésifikasi

    Kami ngajual langkung ti 3 juta bata anu dicandak unggal taun, kami parantos nganggo sagala élmu kami pikeun nyayogikeun anjeun rupa-rupa bata anu anyar anu dicandak deui. Sadaya bata urang ngagaduhan tampilan anu ageman sareng cuaca anu ngalengkepan desain kontemporer anu paling canggih, batu bata liat murah pisan sabab didaur deui sakumaha anjeun tiasa anggo paving atanapi borongan atanapi pikeun hiasan témbok hiasan luar.

    Pakét & Pangiriman
    Waktos pangiriman: Dina 7 dinten saatos nampi artos, gumantung kana jumlahna.
    Rincian bungkusan: Kotak sareng palét kai
    Palabuhan: Cina

    FAQ
    Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar, produk kami mangrupikeun barang berkualitas tinggi dina stok, janten kami ngicalna dina harga anu murah. Punten yakin yén aranjeunna mangrupikeun bata anu paling hadé dipecat tina tungku bata. Éta asalna dipaké pikeun ngawangun villa, tapi ayeuna aranjeunna kedah dijual kalayan harga anu murah kusabab relokasi. Upami anjeun mésér barang-barang ieu, anjeun bakal mendakan éta hargana langkung mahal.

     















  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami