Bata Beureum

  • Red Brick Wall Antique Brick Wall Veneer old dark red brick

    Tembok Bata Beureum Antik Bata Tembok Veneer bata beureum poek lawas

    Bata Purbakala Imitasi biasana disebut Genténg Glazed, anu idiosomna tiasa janten porselen, éta sacara umum. Tapi ogé tembikar sareng cermics. Rupa genténg gilap biasana nyaéta lapisan sub-cahaya, Sareng nada na sok konéng, kopi, hideung-beureum, ashen, kulawu sareng kulawu hideung.
    Bata Archaize nyaéta glaze biasana nujul kana bata, awakna tiasa dicandak, éta mainstream, Ogé, Shi stoneware sareng Shi kualitatif, Masihan prioritas sareng lemes lemes, kriteria Tonal kalayan konéng, coklat, oker beureum, jst. kana hideung sareng kulawu.