Sapatu kaamanan Steel Toe Lalaki sareng Awéwé Ngerjakeun Konstruksi Bernapas Terang beurat Kasual sapatu Sneakers

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Usum:
Usum tiis, Usum Panas, Usum Usum, Musim Gugur
Bahan pinding:
Bolong
Fitur:
CUSHIONING, EVERGREEN, Bobot Ringan, Steel Toe, Anti slip, Anti Static, Insulative
Tempat Asalna:
Shandong Cina
Ngaran mérek:
OEM
Jumlah modél:
MC088-1
Jenis kelamin:
Unisex
Bahan luar:
EVA
Gaya:
Cut Tengah
Luhur:
Ngapung Ngarajut Vamp + pu
Pinding:
Bolong hawa
Toe Kasalametan:
Baja / jempol komposit
Warna:
Pilihan
Ukuran:
UÉ 36-47
Standar:
S1P
Aplikasi:
Industri Baja
Sertifikasi:
CE / SB / SBP / S1 / S1P / S2 / S3
Logo:
Narima Logo anu Disaluyukeun
Bahan Insole:
BAJA

Jual Jual Laleur Nyulam Vamp Industri Kasalametan Sepatu Harga Murah Baja Toe Shoes Work Work

Panjelasan Produk

 Jenis  Sapatu Kasalametan
 Ngaran mérek  OEM atanapi Longyue
 Modél No.  MC088-1
 Standar  CE EN 20345: 2011
 Fitur  Toe Steel
 Luhur  Ngalayang Kulit Rajutan Kain
 Hiji-hijina  EVA
 Ngabérésan  BK bolong / bolong hawa
 Socét  Socét Logam
 Basa  Nylon lawon Gusset
 Insole  Nyaman EVA
 Ukuranna  UÉ 36-47
 Fungsi  Anti-tusukan, Anti slip, Anti statis

Standar CE EN ISO20234
Standar Fitur
SB Sarat kaamanan dasar tina standar ENISO 20345
SBP SB + Bukti puncture
S1 SB + Wilayah korsi tertutup + antistatik + nyerep énergi
S1P S1 + résistansi penetrasi
S2 S1 + penetrasi cai sareng nyerep cai
S3 S2 + Résistansi Penetrasi + Outsét cleated
Aplikasi Produk

 

Produk Patali

 

Émbaran parusahaan

 

Bungkusan & Pengiriman

 

FAQ

Q1. Naha anjeun pabrik atanapi pabrik dagang?
A: Kami panyadia pabrik. Pabrik urang ayana di Propinsi Shandong. Wilujeng sumping didatangan kami.

Q2. Dupi abdi tiasa naroskeun hiji pasangan sampel sateuacan mesen tempat?
A: Sumuhun. Urang tiasa ngirim anjeun hiji pasangan sampel gratis salaku cek kualitas anjeun, tapi pelanggan kedah mayar biaya kurir ku nyalira, sapertos DHL, TNT, Fedex, EMS jsb

Q3. Naha anjeun tiasa ngadamel logo kami dina sapatu anjeun?
A: Leres, kami nampi ngalakukeun bisnis OEM. Punten kirimkeun kami desain logo anjeun, desainer kami bakal ngembangkeun logo anjeun dina urutan sapatu anjeun sacara profesional.

Q4. Naha anjeun ngagaduhan sertipikat CE, urang peryogi pikeun mersihan adat?
A: Leres, produk kami tiasa minuhan standar CE, sareng kami ngagaduhan hubungan kerjasama sareng laboratorium internasional anu sanés, kalebet interteck ti Inggris, CTC ti Perancis SABS ti Afrika Kidul jsb.

Q5: Naon waktos jaminan kualitas?
A: sapatu kaamanan sytle ieu ditawarkeun jaminan kualitas 6 bulan saatos pengiriman. Upami sapatu rusak dina 6 bulan, mangga ngahubungan kami, kami bakal ngimbangan anjeun sapatu énggal tanpa pamayaran.

Q6. Wat nyaéta istilah pamayaran anjeun, kumaha urang tiasa mayar anjeun?
A: Perusahaan kami tiasa nampi pembayaran T / T, sareng L / C. Upami anjeun ngagaduhan sarat pamayaran anu sanés, punten angkat pijet atanapi langsung kontak salesman online kami.

Taros Kami

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami